Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Har ditt barn varit sjukt eller skadat under restriktionerna för Covid-19 i Sverige?

Ett barn håller i en nalle

I en pågående studie undersöks hur restriktionerna i samhället i samband med Covid-19 har påverkat föräldrars vårdsökande när deras barn blivit sjukt eller skadat. Är du förälder till ett barn mellan 0-18 år som varit sjukt eller har skadat sig under restriktionerna för covid-19, och är bosatt i Sverige? Då är vi intresserade av dina erfarenheter!

Studien består av ett frågeformulär som besvaras anonymt och tar ca 10-15 minuter att fylla i. Resultatet kan hjälpa till att förstå föräldrars erfarenheter under pandemin när ett barn drabbats av sjukdom eller skada och på så sätt utforma rätt sorts stöd till föräldrar i framtiden. Vi är intresserade av dina erfarenheter oavsett om du sökt vård för ditt barn via någon vårdgivare eller vårdat barnet i hemmet.

Projektet leds av forskargruppen Barns och familjers hälsa vid Lunds universitet och är även en del av ett europeiskt samarbete. Projektansvarig i Sverige är Mia Hylén, doktor i medicinsk vetenskap och specialistsjuksköterska vid Skånes universitetssjukhus.

Delta i studien

Om du är intresserad av att delta och vill ha ytterligare information, följ denna länk: https://redcap.link/bvhze1rj