Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Cecilia Follin tilldelas nyinstiftat pris

Cecilia Follin, sjuksköterska och docent i forskargruppen Barns och familjers hälsa, har tilldelats det nyinstiftade priset "European Endocrine Nurse Award", vid European Congress of Endocrinology i Milano.

Stort grattis Cecilia, hur känns det att ta emot det här fina priset? 

Cecilia Follin tar emot priset
Cecilia Follin tar emot priset vid European Congress of Endocrinology i Milano.

– Tack, det känns fantastiskt roligt att mitt arbete uppmärksammas internationellt på detta sätt. Priset tilldelades jag för min forskning inom endokrinologi samt att jag varit drivande när det gäller utbildning för endokrinsjuksköterskor i Europa. Jag har organiserat kurser och varit redaktör för den första internationella läroboken för endokrinsjuksköterskor; "Advanced practice in endocrinology nursing", säger Cecilia Follin. 

Läs mer om priset (Engelska)