Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansökan öppen för kurs i komplexa interventioner

Kursledare är docent Åsa Tornberg och examinator professor Inger Kristensson Hallström.
Examinator, professor Inger Kristensson Hallström och kursledare, docent Åsa Tornberg.

Under 2023 arrangerar forskargruppen Barns och familjers hälsa, kursen ”Complex interventions in paediatric healthcare”, i samarbete med Arba Minch University i Etiopien.

Kursen riktar sig till doktorander registrerade vid Arba Minch University eller Lunds universitet. Målet är att öka kunskapen om komplexa interventioner inom hälso- och sjukvård för barn med särskilt fokus på forskning som omfattar barn/ungdomar och deras familjer.

Kursen genomförs i fyra moduler bestående av två campusträffar vid Arba Minch University och två digitala möten. Kursdeltagarna kommer bl.a. att arbeta med att skriva sin egen forskningsplan för ett planerat eller pågående forskningsprojekt som innefattar en komplex intervention och involverar barn, ungdomar och/eller familjer.

Kursledare är docent Åsa Tornberg och examinator professor Inger Kristensson Hallström.

Läs mer om kursen och hur du ansöker (på engelska).
Länken leder till fakultetens interna webbplats.