Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kajsa Lamm om barn med ätsvårigheter

Kajsa Lamm
Kajsa Lamm, leg. logoped och doktorand i forskargruppen Barns och familjers hälsa. Foto: Stefan Tell.

Kajsa Lamm, från forskargruppen Barns och familjers hälsa, delar med sig av sin kunskap om barn med ätsvårigheter i Logopedipodden.

Kajsa Lamm är legitimerad logoped som under många år arbetat vid Barn- och ungdomshabiliteringen i Region Skåne, specialiserad på sväljningssvårigheter hos barn. Hon är också doktorand i forskargruppen Barns och familjers hälsa under handledning av professor Inger Kristensson Hallström.

Under åren har Kajsa Lamm släppt tre böcker, ”När ditt barn inte äter” (2015), ”Barn med ätsvårigheter – Förhållningssätt och råd till förskolan” (2018) och ”Stora boken om barn och mat” (2019) som hon skrivit tillsammans med vetenskapsjournalisten Ann Fernholm. 

I Logopedipodden delar hon med sig av sin kunskap om barn med ätsvårigheter. Det är ett avsnitt för dig som kommer i kontakt med barn med ätsvårigheter, som till exempel förälder, logoped, anhörig, skolpersonal eller vän. 

Lyssna på avnittet här.