Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Pediatrisk Omvårdnad under Barnveckan i Halmstad

Christina Brynolfsson och Inger Kristensson Hallström visar upp boken Pediatrisk Omvårdnad
Christina Brynolfsson, Liber. Inger Kristensson Hallström, professor, redaktör.

Inger Kristensson Hallström har presenterat boken Pediatrisk Omvårdnad under Barnveckan i Halmstad den 22-25 maj. Boken fokuserar på barnet i familjen från födelsen till den vuxna människan och utifrån ett hälsofrämjande perspektiv.

Barnveckan är ett återkommande evenemang med föreläsningar, paneldiskussioner och workshops, som riktar sig till vårdpersonal som träffar barn i sitt arbete. Veckan arrangerades i ett samarbete mellan Barn- och Ungdomskliniken på Hallands sjukhus, Svenska Barnläkarföreningen och Riksföreningen för Barnsjuksköterskor.

Inger Kristensson Hallström är professor i pediatrisk omvårdnad och en av redaktörerna för boken som i år släpptes i sin tredje upplaga. Under Barnveckan i Halmstad visade hon upp den nya upplagan tillsammans med förläggare från Liber.

Boken beskriver alla nivåer av pediatrisk omvårdnad utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet och riktar sig bl.a. till blivande sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och distriktssköterskor samt barnmorskor på grund- och avancerad nivå.

Läs mer

Mer information om boken på hittar du på Libers webbplats. Där kan du också läsa ett smakprov.